Derűs nap

 2010.03.27. 05:43

Tegnap óta már nem esik az eső, úgyhogy kicsit körülnéztem a környéken. A legelső dolog, ami feltűnt, az a bejárati ajtón volt:

A fölső sorban az anyuka vezetékneve szerepel, alatta a kis csivaváé, majd a harmadik sorban az élettársának a családni neve van kiírva. Megtisztelő, hogy én is odakerültem az aljára :)

A ház nagyon jó helyen van, szinte közvetlenül a Sumida folyó partján. A közelben van egy hangulatos kis pakocska is.

Bónuszként itt épül kb. 5 percnyi sétára a világ legmagasabb tornya, aminek igazán hálásak a háziak, hiszen így az ingatlanuk ára a duplájára nőtt.

Most tartanak 328 méternél (vagyis már most magasabb, mint az Eiffel-torony), amúgy várhatóan 634 méteres lesz.

Egész végig azon morfondíroztam magamban, hogy a csudába fogják leszedni onnan azt a két nagy darut... (biztos kamikazedaruk, és majd levetik magukat a mélybe)

Tegnap vettem egy végtelenül egyszerű, olcsó (9000yen) mobilt. Szóval, miért lehet ez érdekes számunkra? Talán azért, mert több TV- csatornát lehet vele fogni, és annyit internetezhetsz, amennyit akarsz, mindezt ingyen. Magyarországon hol kapsz ilyet 18 ezer Forintért?

A bejegyzés trackback címe:

https://bocipok.blog.hu/api/trackback/id/tr221872058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

San_ 2010.03.29. 09:09:04

Jaj de szép a virág, amit lefotóztál! Meg örülök, hogy odakerültél a sor aljára az ajtón :) Gondolom nem rangsor, az ugyanis a fogadóapa számára nagyobb blama lenne, mint neked.... :))
Erről a toronyról nem is hallottam még. Biztos sok értelme van... felépítik az "olcsó" japán munkaerővel, aztán végignézik, ahogy eldől az első komolyabb földrengés során.

rashiii 2010.03.29. 19:53:19

Azért a sorrend nem semmi! =D Milyen jófejek, hogy még az aposztrófot sem hagyták le róla, bár hogy miért cserélte meg a nevedet... Nem tudják, h. te is úgy írod, mint ők?
Egyébként tényleg jó kérdés. Hogy a fenébe fognak lejönni onnan? XD
süti beállítások módosítása