Nap-ünnepség

 2010.06.10. 18:11

Még mielőtt bárki azt hinné, hogy valami miszikus szertartásról van szó, gyorsan közlöm, hogy ez egy outlet-vásár neve, melyen nagy kedvezménnyel lehet európai márkákat venni. Mint az köztudott, a japánok borzasztóan szeretik a márkákat, Európát pedig annál inkább, úgyhogy ez egy kisebb ünnep a pénzesebb réteg számára. Ruhák, szőnyegek, kalapok, bőröndök mellett az európai kulinária is bemutatkozhatott. Itt jött a képbe a mi kis standunk...

Nagyon büszke voltam, hogy két napon keresztül reggeltől estig magyar csokit és olykor mangalica kolbászt árulhattam:) Tessék, csak tessék, kóstolják meg bátran az egyenesen Magyarországról importált, 55%-os kakaótartalmú étcsokit, mely Európában több díjat is nyert. Tessék, csak bátran, ingyen van a kóstolás.  És ez így ment egész álló nap berekedésig. Szerencsére jó sok csokit sikerült eladnom :), úgy érzem pályát tévesztettem... A két nap alatt szociológiai elemzést végeztem

magamban a vásárlókkal kapcsolatban. Teóriám szeint a vevőket kb 5 kategóriába lehet besorolni: 1.:kis mókus módjára szaglászó, mindent megtapogató, 2.:a stand előtt lassan, merengő szemekkel elhaladó, 3.:orosz tank módjára céltudatosan megrohamozó, 4.: magyar? és nem belga? kérdést feltevő és a 5.: a márkát már ismerő, Magyarország neve hallatára anekdotázásba kezdő vásárló.

Itt volt a vásár (azaz még egy szinttel lejjebb)

Egy szinttel fölötte pedig épp bolhapiac volt

A bejegyzés trackback címe:

https://bocipok.blog.hu/api/trackback/id/tr682072237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

himawari · http://himawari.freeblog.hu/ 2010.06.12. 17:59:51

Vaó!
Bogi, mint eladó kislányka!! Biztos jól állt Neked, és a kedves kisugárzásod vonzotta a vevőket.
Olyan jó, hogy ilyen dolgokban részt tudsz venni, én is szívesen részt vennék, ha nálunk is lennének ilyenek, nem csak Tokióban. Persze álmodozni lehet, és kell is...:))

sangsahwa · http://sangsahwa.wordpress.com 2010.06.13. 12:48:10

Ezt szerintem én is élvezném :)
Bogi, lenne egy olyan kérésem, hogy mire megyünk, ki tudnád deríteni, hogy merre fele szokott lenni bolhapiac és mikor? Nagyon megtetszett így a képeid alapján és gondolom ezerszer olcsóbb ott vásárolni, mint máshol. Ki szeretném próbálni.

fugie 2010.06.14. 10:20:37

haho...tok ugyes vagy!!! rolad nincs kep a pult mogott?? igazan kivancsi lennek ra...es volt egyenruha-feled is? :D es mit talaltal a bolhapiacon, vettel is valamit? :)
pusszancs!!!
süti beállítások módosítása